skip to Main Content

AANKONDIGING

Beste collega’s,

30 november a.s. staat het laatste Skintermezzo voor dit jaar gepland. Wat vorig jaar begon als een uitdaging is een succes gebleken: we hebben het Skintermezzo hybride gemaakt en het hiermee voor iedereen toegankelijk gemaakt. Niet alleen omdat het vanuit jullie huiskamers bij te wonen is maar ook door een veelzijdig pallet aan onderwerpen.

Wat hebben we 30 november voor jullie in petto? Catherine Smith, Professor aan King’s college London, hebben we bereid gevonden om ons mee te nemen in haar zeer uitgebreide psoriasis ervaring. Wij zijn benieuwd! Dan gaan onze eigen Armanda en Joep ons uitleg geven over indicaties voor respectievelijk botuline toxine en cos(medische) laserbehandeling. Mireille Hermans heeft ‘Heet van de Pers’ nieuws: Project Bèta: de lange termijn effecten van bètablokkers bij kinderen met een infantiel hemangioom.

Collega Henry de Vries praat ons bij over SOA’s nadat hij afgelopen jaar de gastheer was van het wereld congres. Allergoloog Maurits van Maaren vertelt ons over allergische reacties op de SARS-COV2 vaccinaties. Hebben we nog niet genoeg onderwerpen?! Oke dan ook nog een inflammatie casus: gegeneraliseerde psoriasis pustulosa.

Nu de corona maatregelen zijn versoepeld en wij meer mensen kunnen ontvangen nodigen we jullie van harte uit eens ‘live’ te komen kijken. Wij zorgen voor lekker en gezond eten vooraf en een heerlijke cocktail (virgin en non-virgin) achteraf: Tijd om weer eens bij te praten met collega’s uit het land in het prachtige decor van de Rotterdamse skyline!

Aanmelden kan hier.

We zien jullie graag 30 november! Online of… live!

Tamar, Bing, Petra, Natasja en Wendy

Note

de data voor 2022 kunnen in de agenda:

8 maart, 14 juni en 20 september

UITZENDING

Uitzending gemist?
Klik op de button om de uitzending van 30 november 2021 terug te kijken.

Graag horen wij wat u vond van het live Skintermezzo: Laat hier uw opmerking / ideeën / tips / suggesties voor onderwerpen achter

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR:

De data voor 2021:
30 november.

De data voor 2022:
8 maart, 14 juni en 20 september

5 8 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Marieke Peters

Erg leuk! Interessante, relevante maar korte praatjes van boeiende sprekers. Zelfs achter een schermpje inspirerend en goed te volgen.
Tevens technisch goed geregeld.
Input praatjes toekomst: verschillende plastieken en mogelijkheden in het gelaat, update vitiligo (diagnostiek en behandeling)

Annik

heel goed en professioneel aangepakt! Complimenten. Was fijn om te volgen.
Tafeldames en -heren zijn een goed idee, misschien eens aangevuld met een perifeer werkend dermatoloog, dit n.a.v. Tamars opmerking bij de epidermale naevus-topic.

Emmilia Dowlatshahi

Hele goede organisatie!
Duidelijke leerzame praatjes
Goede discussies

Marijke

afwisselende avond, leuk dat het online was voor mensen die verder van Rotterdam wonen.

Back To Top
4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x