skip to Main Content

AANKONDIGING

Beste collega’s,

14 september staat ons volgende Skintermezzo gepland! We hopen dat iedereen dan heeft genoten van een mooie zomer in binnen- of buitenland en dat de coronacijfers het toestaan om opnieuw ook ‘live’ deelnemers te kunnen ontvangen. We gaan opnieuw uitzenden vanuit de Loft van het NHow hotel aan de voet van de Erasmusbrug en iedereen kan sowieso ook weer online deelnemen.

Tijdens de vorige aanmelding hebben jullie ons mooie suggesties gedaan voor onderwerpen die jullie graag besproken zouden zien. Waarvoor dank. Deze hebben we meegenomen bij het samenstellen van het programma voor 14 september. Martijn van Doorn gaat het over urticaria hebben, Jeffrey Damman over vasculitis, we gaan een vulvacasus bespreken en laser en HPV komen aan bod. Heet van de pers is: neurocognitieve ontwikkeling bij beta blocker therapie voor hemangiomen. En dan zit er nog wat in de pijplijn…

Aanmelden kan hier.

Tot ziens op dinsdag 14 september!

Groeten,

De Skintermezzo commissie

Tamar Nijsten
Petra Dikrama
Barbera van Tienhoven
Wendy Sarno
Natasja Smits

UITZENDING

Uitzending gemist?
Klik op de button om de uitzending van 29 juni 2021 terug te kijken.

Graag horen wij wat u vond van het live Skintermezzo: Laat hier uw opmerking / ideeën / tips / suggesties voor onderwerpen achter

5 8 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Marieke Peters

Erg leuk! Interessante, relevante maar korte praatjes van boeiende sprekers. Zelfs achter een schermpje inspirerend en goed te volgen.
Tevens technisch goed geregeld.
Input praatjes toekomst: verschillende plastieken en mogelijkheden in het gelaat, update vitiligo (diagnostiek en behandeling)

Annik

heel goed en professioneel aangepakt! Complimenten. Was fijn om te volgen.
Tafeldames en -heren zijn een goed idee, misschien eens aangevuld met een perifeer werkend dermatoloog, dit n.a.v. Tamars opmerking bij de epidermale naevus-topic.

Emmilia Dowlatshahi

Hele goede organisatie!
Duidelijke leerzame praatjes
Goede discussies

Marijke

afwisselende avond, leuk dat het online was voor mensen die verder van Rotterdam wonen.

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR:

De data voor 2021:
 14 september en 30 november.

Back To Top
4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x