skip to Main Content

AANKONDIGING

Beste collega’s,

Op dinsdag 25 april 2023 zal het eerste Skintermezzo in 2023 worden georganiseerd. Deze keer zal het een speciale editie zijn. Niet omdat onze koning 2 dagen later op Koningsdag Rotterdam zal bezoeken, maar omdat onze eigen Errol Prens afscheid gaat nemen als pensioengerechtigde collega.

Op het laatste Skintermezzo van 13 december 2022 heeft Errol dit al aangekondigd met zijn “Best of” presentatie.  Deze speciale editie in het Wereldmuseum te Rotterdam zal eerder dan gebruikelijk beginnen, namelijk om 16.30 uur.
Noteer nu in uw agenda: Skintermezzo 25 april, 16.30-22.00 uur in het Wereldmuseum.

Aanmelden kan hier

Onder de bezielende voorzitterschap van Tamar Nijsten zal de aftrap worden verricht door onze eerste buitenlandse gast Christos Zouboulis met als onderwerp “Sebaceous Gland”. Daarna zal Hessel van der Zee u meenemen in de chirurgische wereld van de hidradenitis suppurativa gevolgd door een speciaal optreden van de volgende generatie Prens, Lisette, die een bijzondere casus zal brengen.
Barbara Horvath uit Groningen zal daarna de HS link tussen Groningen en Rotterdam bespreken. Het einde van het eerste deel zal verzorgd worden door onze tweede buitenlandse gastspreker uit Ann Arbor, Michigan, Johan Gudjonsson. Hij zal ons introduceren in de wereld van de Inflammatie type 1,2 en 3.
Daarna zullen wij culinair pauzeren en is er de gelegenheid om elkaar te spreken.

Om 19.45 uur  zal het tweede deel van onze speciale Skintermezzo starten waarbij Peter Velthuis de ontwikkelingen in de laserdermatologie, een andere expertise van Errol, met ons zal doornemen.  De volgende generatie Prens, Bas,  zal ons verrassen met een bijzondere laser casus.
Daarna zal Reno Debets, een van de meest succesvolle voormalige PhDs van Errol, uitleggen hoe hij van psoriasis de stap naar de immuno-oncologie maakte. Aan het einde van deze avond zal Kelsey van Straalen met ons haar wetenschappelijke avonturen delen die zij heeft beleefd in de USA.
Tenslotte zal de hoofdpersoon van vandaag Errol Prens het laatste woord hebben.

Na dit wetenschappelijke programma zullen wij in het Wereldmuseum het pensioen van Errol vieren omdat het toch geen afscheid kan zijn.
Wij hopen uiteraard dat u allen hierbij aanwezig kan zijn op deze speciale Skintermezzo in het Wereldmuseum te Rotterdam.

Graag tot 25 april 2023!

UITZENDING

Live uitzending?
Klik op de button om de live uitzending van 13 december 2022 te bekijken.

Graag horen wij wat u vond van het live Skintermezzo: Laat hier uw opmerking / ideeën / tips / suggesties voor onderwerpen achter

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR:

5 8 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back To Top
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x