skip to Main Content

AANKONDIGING

Op 19 maart ontvangen we u graag in het Nhow Hotel te Rotterdam.
Aan de voet van de Erasmusbrug kunt u rustig aankomen, een hapje en een drankje nuttigen alvorens we de inhoud induiken.

U kunt altijd digitaal aansluiten, maar de locatie, het programma en de andere aanwezigen zijn ons lokmiddel om u live aanwezig te laten zijn. Het programma van de avond is zoals altijd wisselend en letterlijk prikkelend aangezien jeuk de hoofdmoot vormt.

Voor dit blok hebben we een Amsterdamse expertise ingeschakeld. Wij zijn heel blij dat Alexander Lokin en Patrick Kemperman hiervoor naar Rotterdam afreizen.
Alexander frist uw kennis op met leuke en nuttige weetjes over de epidemie die onze poli’s treft; scabiës. Daarna zal Patrick zijn praktische 10 stappenplan bij jeuk met ons delen zodat u nog beter toegerust bent om met de uitdaging van jeuk om te gaan.
Mathijs van de Veer, klinisch psycholoog en promovendus bij onze afdeling, laat zien dat er ook ruimte is voor EMD(R) in de strijd tegen krabben.

Omdat er meer dan jeuk is, maken we een oncologische afslag.
Renate van den Bos, onze expert op het vlak van zeldzame huidkankers, legt u uit hoe eng een cutaan sarcoom nu eigenlijk is. Twee jonge collega’s bespreken interessante patiënten casussen.
Sven van Egmond zal een oncologische vraag aan u voorleggen en Cynthia van Amerongen zal laten zien dat niet alles is wat het op het eerste zicht lijkt aan de hand van casuïstiek.

We hopen u te begroeten op 19 maart op het Skintermezzo!

Aanmelden kan hier.

Tamar, Petra, Kiki, Barbera en Wendy

De overige data in 2024:

18 juni
10 september
10 december

Uitzending gemist?
Klik op de button om de uitzending van 12 december 2023 terug te kijken.

Graag horen wij wat u vond van het live Skintermezzo: Laat hier uw opmerking / ideeën / tips / suggesties voor onderwerpen achter

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR:

4.8 10 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back To Top
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x